ICT & Electronica Leasing voor iedereen!

9/9

TV leasen

32HLB5000
LED TELEVISIE UIT DE 5 SERIE
+
4,00 per maand
MQD22FD/A
Apple TV 4K 32GB
Apple TV 4K - Gen. 5 - digitale multimedia-ontvanger - 4K - HDR - 32 GB Met Apple TV 4K bekijk je films en series...
+
5,00 per maand
MP7P2FD/A
Apple TV 4K 64GB
Met Apple TV 4K bekijk je films en series in verbluffende 4K HDR-kwaliteit. Je hebt toegang tot geweldige content uit...
+
5,00 per maand
MR912FD/A
Apple TV 4th generation 32GB
Televisie is niet uit ons leven weg te denken. Films en sportwedstrijden houden massa's mensen aan het scherm...
+
4,00 per maand
BENQ 43 inch Led...
BENQ 43 inch Led beeldscherm ST430K
beeldscherm ST430K Benq 43 inch beeldscherm. Dankzij een helderheid 380 cd/m² heeft dit scherm een scherpe...
+
21,00 per maand
BENQ 55 inch Led...
BENQ 55 inch Led beeldscherm ST550K
Benq 55 inch beelsdscherm. Dankzij een helderheid 350 cd/m² heeft dit scherm een scherpe weergave, ook bij veel...
+
35,00 per maand
BENQ 65 inch Led...
BENQ 65 inch Led beeldscherm ST650K
Benq 65 inch. Dankzij een helderheid 500 cd/m² heeft dit scherm een scherpe weergave, ook bij veel daglicht....
+
39,00 per maand
49UU640C.AEU
Brochure...
+
16,00 per maand
65PUS6412/12
Country: Netherlands
+
40,00 per maand
20LED1600
Salora 20LED1600 - 20" Klasse - 1600 Series LED-tv - 720p 1366 x 768 - zwart
+
3,00 per maand
22LED1600
Salora 22LED1600 - 22" Klasse - 1600 Series LED-tv - 1080p (Full HD) 1920 x 1080 - zwart
+
3,00 per maand
24HDB5005
Salora 24HDB5005 - 24" Klasse - 5000 Series LED-tv - met ingebouwde DVD-speler - 720p 1366 x 768 - zwart
+
4,00 per maand

Goedkoop je nieuwe TV leasen

Het aanschaffen van nieuwe televisie gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen. Wat dacht je dan van TV Lease? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste 3D of UHD technologie! Is dat ook iets voor jou? Lees dan snel verder en kom erachter wat eenTV huren of leasen voor jou zo interessant maakt.

Is een TV leasen of TV huren interessant voor jou?

Het huren of leansen van een televisie is voor verschillenden bedrijven en consumenten ontzettend handig. Op ieder moment kan het wel eens uitkomen om zo’n nieuwe 3D TV te leasen in plaats van zo'n dure aankoop te doen. Daarom hebben we hier alvast een aantal relevante mogelijkheden op een rij gezet.

TV leasen voor ondernemende studenten

Als student heb je natuurlijk niet veel geld over. De studie zelf zal immers al het hoognodige van jouw portemonnee vragen. Daarom is een TV huren particulier of een TV leasen voor studenten in veel instanties gewoon ontzettend aantrekkelijk. Op die manier heb je niet gelijk die hoge kosten van de aanschaf.

Daarnaast krijg je vaak een stuk garantie en service zonder veel moeite ervoor te doen. Kortom, focussen op studeren en de rest zonder veel zorgen uitbesteden. Ten slotte is het aanbod groot enorm en kan je ook kiezen uit zeer aantrekkelijke merken zoals; Panaonic, mediamarkt, philips etc.

TV huurkoop voor zelfstandige ondernemers

Geld besparen is van alle tijden. Zeker wanneer je net begint wil je niet te veel kosten hebben. Een TV is echter wel vaak nodig maar ook duur. Wat dacht je daarnaast van de nieuwste technologieën waar je graag in bijblijft. TV lease is dan ontzettend aantrekkelijk.

Geen hoge opstartkosten en iedere maand de mogelijkheid om op te zeggen. Dat maakt een multi media leasen zowel zakelijk als particulier ontzettend aantrekkelijk. Zo kan je toch goed voor de dag komen en indruk maken bij jouw eerste klanten.

Een ander voordeel van deze huur is het feit dat koste gespreid liggen. Meestal is er een maandelijks bedrag aan verbonden. Hierdoor hoef jij je straks geen zorgen te maken over de afschrijvingskosten van een computer! Dat scheelt immers weer behoorlijk wat tijd.

Goedkoop TV leasen voor grote bedrijven

Wanneer je veel werknemers in dienst hebt is een MKB lease ook aantrekkelijk. Je kan hierdoor iedereen op ieder moment een passende TV of presentatie scherm bieden. Mocht er iemand het bedrijf verlaten? Dan kan in sommige gevallen de gehuurde TV worden teruggebracht.

Ook hier hoeven dus niet in eenmaal grote bedragen worden uitgegeven. De huur wordt maandelijks in rekening gebracht en ook hier gelden opnieuw geen afschrijvingskosten meer. Ten slotte zijn service en garantie tevens uitbesteed en dat zal een kosten en tijdsbesparing inhouden.

De voordelen van een zakelijke TV of presentatiescherm leasen

Het leasen van een zakelijke TV kan aanzienlijk veel voordelen inhouden. Toch is ook dit persoonsgebonden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste voordelen bij elkaar.

Verschillende soorten Display leasing serviceovereenkomsten

Per aanbieder kunnen de TV lease serviceovereenkomsten verschillen. Kijk dus goed naar wat iemand aangeeft voordat je een keuze maakt. Een van de mogelijkheden die worden geboden is een overeenkomst voor meerdere jaren. Neem als voorbeeld een serviceovereenkomst van drie jaar waarbij je de lease televisie ook na twee jaar zou kunnen opruimen.

De nieuwste technologieën met 3d TV leasen

Ook de nieuwste technologieën worden zeer snel toegepast. Hierdoor heb je al binnen de kortste keren de mogelijkheid om direct in te springen. Voor sommige branches is het immers van groot belang om hierin mee te gaan. Voor andere ligt dat weer anders. Kijk dus vooral wat voor jouw belangrijk is en maak hier gebruik van.

Grootte variatie lease TV’s

Wanneer je bij ons je TV wilt huren of leasen is er ook een groot aanbod. Een mooi voorbeeld is onder andere hier te vinden. Het kan dus zelfs oplopen tot duizenden verschillende mogelijkheden. Dan zit er zeker wel een tussen die bij jouw situatie en wensen past.

Gratis bezorgen en installeren

De meeste opties tot/strong> TV leasebieden een gratis bezorging aan. Tevens de installatie en extra uitleg worden bij de service gerekend. Mocht je er dus toch niet helemaal uitkomen? Dan is er direct hulp!

Garantieregelingen bij leasing?

De garantieregeling kan natuurlijk verschillen. Lees deze daarom altijd goed door voordat je een keuze maakt.

Gratis helpdesk

De mogelijkheid tot een gratis helpdesk is altijd welkom. Mochten er onverwacht problemen voordoen of is er iets niet helemaal duidelijk. Dan kan je hier altijd meer informatie krijgen. De meeste leasebedrijven beschikken hier reeds over zoals bij deze aanbieder.

Reparatie en onderhoud bij het Televisie leasen

Het onderhouden van de lease TVs of eventuele reparaties zijn vaak op kosten van het bedrijf waar je het Televisieleasing bij hebt lopen. Ook hierbij moet je natuurlijk wel even opletten. Want kleine verschillen kunnen immers altijd optreden. Het verdiend echter wel de aanbeveling om voor ons bedrijf te kiezen. Dat scheelt weer een hoog mogelijke zorgen.

Televisie zakelijk leasen, altijd een vast bedrag per maand

Bij ICT lease worden de kosten netjes verdeeld. maandelijks betaal je een vast bedrag en dat is het! Plotseling grote uitgaves zijn vanaf nu verleden tijd.

Verschillende soorten looptijd

Bij sommige aanbieders kan je al vanaf 1 dag een TV huren. Ook het huren van een TV voor maar 1 week is mogelijk. Kijk dus vooral naar wat jouw behoefte hierbij en maak een passende keuze.

Een TV leasen geeft weer focus

Een TV is presentative scherm is bijna onmisbaar op elk kantoor. We gaan gemakkelijk overal naartoe voor werk maar ook met vrienden en willen daarbij graag bereikbaar blijven. Moet er toch nog iets gebeuren? Dan kan je zo de TV aanzetten en zonder problemen wat presenteren.

Toch is een goede display of TV geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden tot duizenden euro's mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is een TV huren ontzettend aantrekkelijk. Hierbij worden de zorgen weer helemaal uit jouw handen genomen.

Zowel het leveren van de lease scherm , als de uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je iemand nodig hebben, dan is het bedrijf altijd in de buurt. Zij zullen zich voor de 100% bezighouden met kwaliteit leveren. Daardoor kan jij je weer focussen op wat ertoe doet.

Gewoon je werk doen, een studie behalen of iets geheel anders? In alle situaties is hardware leasen handig. Kijk daarom ook naar het aanbod en wie weet heb je al snel iets moois gevonden.