Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen

Computer.nl Blog

 1. Lifehack : Je inbox legen (en leeg houden)

  Lifehack : Je inbox legen (en leeg houden)

  Wanneer het je lukt om regelmatig je inbox leeg te maken, heb je het allerhoogste niveau van controle over je e-mail bereikt. Als jij je inbox leegt, wordt je verlost van die berg aan onbekende stukjes informatie en voorkom je dat die berg iedere dag maar weer groter wordt. Bovendien wordt je er dan ook niet meer door afgeleid en kan jij je aandacht richten op belangrijker zaken.

  Continue reading

 2. Het verschil tussen SSD kaart en SSD Drive?

  Het verschil tussen SSD kaart en SSD Drive?

  Iedereen herkent het wel, SATA harddrives die met een snelheid van 180 MB/s grootte bestanden moeten verplaatsen, maar toen kwamen de SATA ssd’s op de markt. Deze ssd’s brachten snelheden naar een nieuw level. Een gemiddelde SATA ssd’s presteerde het om een snelheid van 500 MB/s te behalen. Heden is er een nieuwe type ssd op de markt dat deze prestaties uit het water slaat met een grote slag. Continue reading

 3. ICT Leasing helpt jouw business vooruit

  ICT Leasing helpt jouw business vooruit

  Heb je al eens eerder naar ICT Leasing gekeken en de overweging genomen? Dan is dit een goed moment om er meer over te leren. Want vooral de flexibiliteit is een van de meest belangrijke dingen bij het samenstellen van een ICT omgeving. De ontwikkelingen zullen zich steeds sneller opvolgen waardoor het van groot belang is om snel in te stappen. Is jouw bedrijf daar echter wel klaar voor? Of komt dat financieel op het moment niet uit? Blijf dan niet langer wachten want ook jij kan een waardevolle ICT investering doen.

  Continue reading

 4. Waar moet ik opletten bij een Computer leasen?

  Waar moet ik opletten bij een Computer leasen?

  Er zijn verschillende aanbieders die een computer voor je kunnen leasen. Hieronder een aantal vragen die je altijd moet stellen. Continue reading

 5. Verkoop Apple iPhone 7 Red begint

  Verkoop Apple iPhone 7 Red begint

  Oh, wat is die mooi, de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7s in er in de rode uitvoering.

  Continue reading

 6. Apple maart 2017 event: dit zijn onze 6 verwachtingen op een rij

  Apple maart 2017 event: dit zijn onze 6 verwachtingen op een rij

  Apple houdt zoals elk jaar traditiegetrouw in maart de eerste keynote van het jaar. Ook dit jaar wijzen verschillende geluiden naar een nieuwe presentatie in maart. Dit zijn onze Apple event maart 2017 verwachtingen.

  Apple heeft het maart 2017 event nog niet officieel aangekondigd, maar dit zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Ook vorig jaar hield Apple in maart een presentatie, waar we onder meer de iPhone SE te zien kregen. Een jaar ervoor onthulde Apple er de 12-inch MacBook.

  Verschillende geluiden wijzen op een keynote aan het einde van deze maand, waar meerdere productaankondigingen voor op de planning staan. Wij zetten ze hier overzichtelijk voor je op een rij.

  Continue reading

 7. laptop aanbieding

  Bent u op zoek naar de beste laptop aanbieding? Hier bent u aan het juiste adres! In dit artikel beschrijven wij een aantal goede laptop aanbiedingen voor u. Verder zoeken is niet nodig. U vind hier wellicht de laptop die goed bij u past. Zowel voor mensen met een laag te besteden budget als een groter budget. Wellicht kunt u slagen in het vinden van een geschikte laptop!

  Een goede laptop is belangrijk... Tegenwoordig heeft iedereen wel een laptop of een notebook in huis. De opkomst van de gewone pc's is gedaald sinds er I-pads en dergelijke op de markt zijn gekomen. Steeds meer mensen gebruiken ook liever een laptop als een pc. Het maakt niet uit of u uw laptop nodig heeft voor thuisgebruik of zakelijk gebruik. U vindt hier een zeer uitgebreid aanbod laptops!

  Continue reading

 8. Alle Computer & ICT gerelateerde lease oplossingen zoek en vind je bij Computer.nl

  Alle Computer & ICT gerelateerde lease oplossingen zoek en vind je bij Computer.nl

  Zakelijke klanten vinden het heel erg belangrijk dat ze goed en naar tevredenheid worden behandeld. Dat begint voor de klant bij het eerste contact over de diensten en de service die geboden wordt. Vooral de zakelijke klanten vinden dat hun leveranciers moeten doen wat ze beloven en beloven wat ze doen. Leased.Computer is al jaren voor veel zakelijke klanten een vertrouwde partner met een goede service in Computer & ICT gerelateerde lease oplossingen.

  Continue reading

 9. Goede laptop kopen

  Goede laptop kopen

  Wanneer je op zoek bent naar een goedkope laptop van een goede kwaliteit dan valt het al snel op dat het aanbod op internet gigantisch is. Er zijn erg veel websites te vinden op internet die laptops aanbieden en al deze laptops hebben verschillende prijzen en verschillende bijzonderheden. Om er uit te komen welke laptop nou het beste voor jou is, en welke laptop het beste past bij jouw school/werk dan is dit artikel meer dan geschikt voor jou.  Een goedkope laptop kopen  hoeft dan ook niet ingewikkeld en lastig te zijn, sterker nog het is vrij eenvoudig!

  Continue reading

 10. Beste koop laptop

  Wanneer u op zoek bent naar de beste koop laptop kan het zijn dat u door de vele bomen het bos niet meer ziet. Er is immers zoveel keuze wat laptops betreft... U weet bijna niet welke je moet kiezen! Er is gelukkig keuze genoeg en wat de prijs betreft kunt u best een goede deal scoren!

  Continue reading

Producten 1 tot 10 van 15 in totaal

Pagina: