Apple macbook air leasen

10-03-2018
Michiel Grotenhuis

De Macbook Air is dun, licht en duurzaam genoeg om overal te komen. Met 5e generatie Intel i5 1.8GHz of i7 2.2GHz processors, snellere grafische en snelle PCIe-gebaseerde flash-opslag, is het meer dan krachtig genoeg voor dagelijkse zaken zoals e-mail, web surfen, foto-organiseren en bewerken en FaceTime HD video-oproepen. En met de alledaagse levensduur van de batterij gaat de MacBook Air met u mee en blijf de hele dag bij u, met een batterijduur van maximaal 12 uur.

Apple Macbook leasing van Computer.nl is een geweldige alternatieve oplossing voor het aanschaffen van uw IT-apparatuur, verspreiding van kosten en al onze leases hebben een volledige 3 jaar garantie, telefonische technische ondersteuning en opties om te upgraden na 24 maanden, alles inbegrepen in onze prijzen.

Kies uit een van de volgende opties of geef ons handig verkoopteam een oproep om u een offerte te geven voor een op maat gemaakt pakket. Met een schat aan IT- en financieringsexpertise kunnen onze verkoopadviseurs u grondige betaalopties bespreken.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht
SATAEXT30CM
0.3m SATA Extension Cable
1,00 per maand