MacBook lease

04-10-2017
Michiel Grotenhuis

Zoals je weet, biedt Computer.nl eeen breed scala aan Apple-laptops. Zoals de MacBook Pro, MacBook en MacBook Air. Hieronder vind je een kort overzicht als je nog niet weet waar je keuze is op gevallen.

12-inch MacBook. Deze MacBook is belachelijk licht en compact, het is wellicht wel de beste Macbook om mee op stap te nemen. Slechts 200 gram in gewicht en 13.1mm in dikte, het geeft je alles wat je nodig hebt, maar in een fractie van de ruimte. Oh, wist je dat deze MacBook ook word geleverd in goud? Vind je lievelingskleur. Apple MacBook leasen bij 31,00 euro per maand op een vijf jaar lease.

MacBook Air 13-inch - De ultra draagbare MacBook Air 13" is slechts 17mm dik, waardoor het ideaal is voor Apple gebruikers die op zoek zijn naar een laptop waar ze wat werk op kunnen doen zoals bijvoorbeeld op hun ochtend trein ofop een lange vliegtuig op reis gaat. De MacBook Air weegt slechts 2,38 pond en de hele dag levensduur van de batterij wordt alleen toegevoegd aan het gemak, zodat je kunt werken voor maximaal 12 uur. Bovendien kenmerkt de MacBook Air de laatste macOS Sierra. MacBook lease begint bij 31 euro per maand.

MacBook Pro 13-inch & 15-inch met Touch Bar - wij zijn een erkende Apple leverancier zodat u weet dat u bent in goede handen met de specialisten. De nieuwe MacBook Pro 13 "en 15" met Touch Bar is lichter, sneller dan zijn voorganger. Beschikbaarom te huren en kan worden geconfigureerd met maximaal 4 GB graphics en 2 TB opslag. Er is vier USB-C-poorten en we hebben de accessoires om te profiteren van deze. Fiscaal efficiënte MacBook leasing van HardSoft geeft u flexibele opties voor upgrade en garantie en is fiscaal efficiënte voor uw bedrijf. Wanneer u een Mac van Computer.nl leasen, krijgt u gemoedsrust van een 30 jaar handel bedrijf en een optie voor een lening Mac als jouooit moet herstellen.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht
USBLT30CMB
0.3m Black 8-pin Lightning to USB Cable
1,00 per maand
SATAEXT30CM
1,00 per maand