PC huurkoop

20-02-2018
Michiel Grotenhuis

We zijn tegenwoordig allemaal zo gehecht aan onze computer, tablet of smartphone dat we niet zonder meer doen kunnen. We hebben zelfs in Nederland de meeste internetverbindingen van Europa (bron:CBS) en wereldwijd zijn we tweede. Internet-surfen, werken, e-mailen en zelfs films streamen; Alles doen we tegenwoordig op een computer.

Opvallend genoeg is dat we vaak niet eens weten hoeveel we zijn achter de computer doorbrengen. Totdat de computer plotseling kapot gaat. Paniek! Pas op zo'n moment, merk je hoe afhankelijk je bent van zo'n dergelijk apparaat en tegelijkertijd hoe handig die computer is.

Als je krap bij kas zit, maar de nood hoog is, kan je denken aan het afsluiten van een tijdelijke lening, om toch die computer op kantoor te krijgen. Vaak is een kortlopende lening zeer betaalbaar.

Een persoonlijke lening bij de aankoop van een computer

De lening dat het beste bij de aankoop van een computer past is over het algemeen een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening heb je het voordeel dat je weet wat je maximaal leent en betaald.

Koop Apple Laptop of Desktop on Demand

Heb je een Apple op het oog? Als je hebt altijd van gedroomd van een iMac of MacBook of financiering van de imac, kunt u ook kiezen voor de aankoop van een laptop van Apple bij Apple. U kunt kiezen uit de kassa voor verschillende methoden, met inbegrip van financiering.

Je betaalt het bedrag terug in termijnen en de lening in totaal kost ook een bepaald bedrag. Maar zoals we al hebben vermeld, loont het om te zien of dit de meest voordelige manier. Lees altijd goed de kleine lettertjes.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht
USBLT30CMB
0.3m Black 8-pin Lightning to USB Cable
1,00 per maand
SATAEXT30CM
1,00 per maand
USBLT30CMW
0.3m White 8-pin Lightning to USB Cable
1,00 per maand