Webhosting

Betrouwbare en razendsnelle

hosting voor uw website

Veilige & snelle hosting van je website

Met Webhosting van Computer.nl Cloud profiteer je van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor opslag van je website. Je huurt een stukje ruimte voor je website op een betrouwbare server van onze partners. Deze server deel je met andere klanten van Computer.nl. wij verzorgen het volledige beheer en onderhoud van de server. Kies nu voor Webhosting van Computer.nl Cloud en maak je eigen professionele website.

  Ruime keuze

Bouw gemakkelijk je website met WordPress, Drupal, Joomla of een eigen CMS.

  Veilige hosting van je website

Je website dubbel opgeslagen op de betrouwbare Computer.nl Cloud -servers in Europa.

  24/7 service

Onze cloud-experts helpen je dag en nacht, 7 dagen per week.

Razendsnel beginnen met je eigen website

Kies nu voor Webhosting van Computer.nl Cloud en registreer je domeinnaam bij Computer.nl. Zo maak je een vliegende start met je online succes en de bouw van je eigen website. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van je bedrijf en zichtbaarheid in Google.

Onbeperkt dataverkeer en schijfruimte

Maximaal gebruik maken van afbeeldingen, video's en andere applicaties om je website op te bouwen en wil je een ongelimiteerd aantal bezoekers ontvangen? Het kan met onbeperkt dataverkeer bij Computer.nl Webhosting.

Veilige opslag

Uw website wordt veilig gehost in datacenters. Onze datacenters zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat je website 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is voor jouw bezoekers.

Eenvoudige of complexe website? Het kan allemaal met hosting van Computer.nl Cloud

Shared Webhosting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A accusamus, aspernatur distinctio ex iusto laborum maxime nihil non, obcaecati, qui voluptate voluptatibus. Eos labore molestiae nisi quos repellendus? Ea, numquam.

Vanaf € 2,40,- /mnd

Hosting Windows

Geschikt voor complexe websites. Je gebruikt Microsoft producten zoals ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers.

€ 6,- /mnd