Websites

Uw eigen website maken

was nog nooit zo makkelijk

Bouw zelf een professionele website

Een goede website is beslissend voor online succes. Klanten moeten je bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet je beginnen? De oplossingen van Computer.nl helpen je bij het beginnen en uitbreiden van je online onderneming.

Registreer je domeinnaam (je adres op internet) met een ruime keuze uit populaire extensies zoals .nl of .com. Hierna kan je ervoor kiezen om simpel je eigen website te maken met de WebsiteMaker. Natuurlijk kan je ook gaan voor een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, Drupal of Joomla in combinatie met Webhosting van Computer.nl (een stukje ruimte voor uw eigen website op een server van Computer.nl Cloud).

  Voordelige domeinregistratie bij Computer.nl Cloud

Registreer simpel je favoriete domeinnaam vanaf slechts € 0,33 /mnd.

  Veilige hosting van je website

Je website dubbel opgeslagen op de betrouwbare servers in Europa.

  24/7 service

Onze experts helpen je dag en nacht, 7 dagen per week.

Snel beginnen met je eigen website

Het opstarten van een website begint met het registreren van een domeinnaam. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van je bedrijf en zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. Je registreert eenvoudig een domein bij Computer.nl Cloud met je favoriete extensie.

Eigen website maken voor beginners

Geen tijd of zin om te verdiepen in webdesign? Kies voor onze Websitemaker in plaats van Webhosting. Maak in een handomdraai een website met een gebruiksvriendelijk programma vol voorgemaakte sjablonen. Voeg eenvoudig een webwinkel toe en verkoop uw producten ook online.

Eigen website maken voor gevorderden

Ben je handig met computers en bouw je liever uw eigen website met een zelfgekozen CMS? Kies dan voor Webhosting Online Linux of Webhosting Online Windows met onbeperkte opslag en ga direct aan de slag met 1 van de vele CMS'en zoals WordPress, Drupal of Joomla.

Check of je domeinnaam nog vrij is