ICT & Electronica Leasing voor iedereen!

9/9

Alles-in-één-desktop leasen

MNE92N/A
Processor: Intel Core i5 (7de Gen) 3.4 GHz
+
43,00 per maand
MNEA2N/A
Processor: Intel Core i5 (7de Gen) 3.5 GHz
+
47,00 per maand
MD878N/A

Indrukwekkend nieuw design.
Mac Pro is de pro desktopcomputer die van binnen en buiten helemaal opnieuw is uitgevonden. Door een geïntegreerde thermische kern als basis te nemen en de meest geavanceerde technologieën toe te voegen, zijn we erin geslaagd om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met de beste uitbreidingsmogelijkheden ooit. En dat in een apparaat dat ongelooflijk compact en stil is.

+
66,00 per maand
926PH
Processor: Intel Core i7 (7de Gen) 7700 / 3.6 GHz
+
49,00 per maand
T4R03EA#ABH
+
23,00 per maand
P5K30EA#ABH
+
21,00 per maand
T4R04EA#ABH
Productbeschrijving HP ProOne 400 G2 - Core i3 6100T 3.2 GHz - 4 GB - 500 GB - LED 20" Type...
+
21,00 per maand
P1G73EA#ABH
+
29,00 per maand
MQ2Y2N/A
Processor: Intel Xeon W 3.2 GHz
+
106,00 per maand
10ET000KMH
+
28,00 per maand
10F2001CMH
+
37,00 per maand
10S6001AMH
Alles-in-één met UltraFlex III-standaard 1 x Core i7 8700 / 3.2 GHz RAM 16 GB SSD...
+
31,00 per maand

Een All-in-One computer staat op een vaste plek, zoals op een bureau en bestaat visueel alleen uit een beeldscherm, toetsenbord en een losse muis. Een grote computerkast, zoals dat bij een desktop computer ontbreekt dus. Toch heeft een All-in-One computer wel alle onderdelen die normaal in een computerkast zitten. Deze zijn bij een All-in-One computer verstopt/verwerkt achter het beeldscherm Alle computeronderdelen en het beeldscherm zijn samen tot één behuizing verwerkt.

Voordelen van een All-in-One PC Leasen

Een All-in-One bespaart ruimte door het ontbreken van een (grote) computer behuizing. Tevens zijn All-in-One computers vaak mooi vormgegeven waardoor ze netjes op een bureau staan. Ook het aansluiten van een All-in-One computer is een stuk eenvoudiger dan een desktop computer met los beeldscherm. U heeft namelijk minder stroom- en verbindingskabels nodig bij een All-in-One computer. Diverse verbinden zitten namelijk al in de behuizing. Dit resulteert in minder aansluitingen en kabels. Tegenwoordig zijn er ook All-in-One computers met een aanraakgevoelig beeldscherm (touchscreen) zoals bij een tablet. Het is dan niet nodig om altijd de muis te gebruiken.

Waarom kiezen voor een All-in-One?

Voor hetzelfde bedrag van een All-in-One computer kunt u ook een goede draagbare computers kopen. Deze kunt u gelijk om meerdere plekken gebruik. Uiteraard zal het formaat van het beeldscherm wel kleiner zijn. De keuze voor een desktop computer met een (grote) behuizing is vaak voordeliger bij de keuze van gelijke prestaties. In All-in-One computer worden vaak energiezuinige processoren gebruikt die ook te vinden zijn in draagbare computers. Alles moet immers klein zijn om achter het beeldscherm kwijt te kunnen. Vergeet bij het vergelijken van een desktop en een all-in-one computer niet dat u een losse monitor aan moet schaffen bij een desktop computer. Als je van plan bent om te gaan gamen dan is een desktop computer de beste keuze. Door de computerkast is het makkelijker om onderdelen van een computer te veranderen. Bijvoorbeeld door een betere videokaart. Bij een All-in-One computer is net zo lastig als bijeen draagbare computer om zelf onderdelen te vervangen.

Bekende All-in-One merken & series

De bekendste All-in-One computer is natuurlijk de iMac van Apple. Deze All-in-One computers zijn uiteraard uitgerust met OS X, het besturingssysteem van Apple. Mocht je liever Windows op je computer hebben dan kan dat ook. Diverse andere merken maken ook All-in-One computers met Microsoft Windows erop. HP Acer MSI Je kan ook kiezen voor het besturingssysteem van Google, Chome OS. LG Chromebase Acer Chromebase

Processor
Videokaart chipset