Keuzehulp

Merk (1)
 

2- in 1 Hybride Notebook leasen

6HL76EA#ABH
Merk: HP
+
7,00 per maand
5TK20EA#ABH
Merk: HP
+
7,00 per maand
6HL34EA#ABH
Merk: HP
+
7,00 per maand

2-IN-1 LAPTOP LEASEN OF KOPEN BIJ COMPUTER.NL

Een 2-in-1 laptop is een laptop en tablet in één. Hierdoor is de laptop multifunctioneel. Je kunt hem onderweg gebruiken om snel je e-mail te checken of te Skypen, maar ook thuis voor het zwaardere grafische werk. Het is echter niet zomaar een tablet met toetsenbord, het apparaat heeft namelijk de kracht van een laptop waardoor hij op het gebied van specificaties een stuk beter is dan een gewone tablet. Ook zijn 2-in-1 laptops energiezuinig, de accu houdt het een stuk langer vol dan bij een normale laptop.

Het voordeel van een hybride laptop

Een ander voordeel van een 2-in-1 (hybride) laptop is dat hij gebruikt maakt van het Windows-besturingssysteem. Daardoor kun je gebruik maken van alle applicaties die je normaal alleen op je laptop zou kunnen gebruiken. Er zijn twee soorten 2-in-1 laptops. De eerste variant is een laptop met een scherm dat je af kan nemen. Op deze manier kan je op elk gewenst moment het scherm los in handen nemen om het te gebruiken als tablet.

Bij de andere variant kun je het scherm niet losklikken, maar 360 graden omklappen. Je kunt hiermee de laptop in bijvoorbeeld de tent-stand zetten, dit is natuurlijk erg handig wanneer je een filmpje aan iemand wilt laten zien. Ook kun je hem in presentatie-stand zetten, je draait het scherm 300 graden waardoor het scherm omhoog staat. Draai je het scherm 360 graden, dan heb je een tablet. En je kunt de 2-in-1 natuurlijk ook gewoon als laptop gebruiken.

Computer.nl heeft een uiteenlopend aanbod 2-in-1 laptops. Als specialist op het gebied van laptops bieden wij je een enorm scala merken aan. Hierbij kan je denken aan HP , Acer, Lenovo, Microsoft, Asus .

INFORMATIE BIJ HET KOPEN VAN EEN 2-IN-1 LAPTOP

Heb je de perfecte laptop gevonden? Bij Computer.nl profiteer je van de beste service.

  • is een 2 in 1 laptop loskoppelbaar?
  • Is een 2 in 1 laptop een tablet?
  • Is er een 2 in 1 laptop aanbieding?
  • Waar kan ik de 2 in 1 laptop reviews bekijken?
  • Hoe kan ik 2 in 1 laptops vergelijken en kopen?
  • Wat is de beste 2 in 1 laptop van 2019?
  • 2 in 1 laptop bij de mediamarkt kopen of via Computer.nl leasen?
  • Zijn er ook 2 in 1 laptop in een 15 inch formaat?