PROMISE Pegasus2 R4 12TB (4 by 3TB) Thunderbolt 2 RAID System

HJCD2ZM/A
PROMISE Pegasus2 R4 12TB (4 by 3TB) Thunderbolt 2 RAID System leasen
Beweeg over de afbeelding om deze te vergroten
Prijsbevriezing: 7 dagen

Deze aanbieding is slechts 7 dagen geldig

1 Waarvoor ga je de apparatuur gebruiken? Aanpassen

Kies voor een zakelijke lease of een consumenten lease

2 Hoe wil je de apparatuur financieren? Aanpassen

43,00 per maand
In mijn winkelmandje

- 12 TB aan brutocapaciteit (9 TB geconfigureerd voor RAID 5 en geformatteerd als HFS+)
- Geavanceerde RAID-engine, geschikt voor RAID 0, 1, 5, 6, 10
- Robuuste foutafhandeling biedt buitengewoon goede databeveiliging
- Betrouwbare, stevige en toch sierlijke behuizing, zeer stil ontwerp
- Compatibel met oudere 10-Gbps Thunderbolt-hosts en -apparaten

Asook.com BV is aanbieder van een groot assortiment insamenwerking met diverse distr...

010 - 2233 701
  • Pinterest
Productinformatie

De eersteklas opslagoplossing voor creatieve audio/videoprofessionals en multimediafans wereldwijd. De PROMISE Pegasus2 is nu nog sneller met de nieuwe 20Gb/s Thunderbolt 2-technologie. Daarnaast is hij gebruiksvriendelijk en biedt hij professionele betrouwbaarheid. Het Pegasus2 R4 8TB RAID-systeem biedt een gemakkelijke ingang in de Thunderbolt2-opslagfamilie.

Ongelooflijke snelheid voor creatieve workflows
De Pegasus2 is de snelste Thunderbolt 2-opslagoplossing van dit moment. Zijn pure kracht is een genot om mee te werken en opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van audio- en videobewerking en grafische vormgeving, zowel voor amateurs als voor professionals. Final Cut-professionals kunnen meerdere streams ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 en ongecomprimeerde 10-bits en 12-bits video verwerken, bewerken en afspelen. Ondertussen worden waardevolle workflows, audiosessies en andere creatieve media beschermd.

Een eenvoudige, flexibele en zuinige back-upoplossing voor thuisgebruik
Snelle, veilige en betrouwbare externe opslag is essentieel voor het beschermen van je waardevolle bestanden, zoals muziek, foto's en video's. De hardware RAID-mogelijkheden van de Pegasus2-familie beschermen al het geheugen dat niet verloren mag gaan en dat nadelige gevolgen kan ondervinden van fouten in de enkele schijf. Daarnaast biedt hij een uitstekende gegevensbescherming en is hij zeer betrouwbaar. De Pegasus2-familie biedt snelle prestaties voor populaire programma's als iTunes, iPhoto, iMovie, GarageBand, Photoshop en andere Media Center-programma's. Maak een reservekopie van je onvervangbare digitale media, documenten en tevens je gehele computer of werkstation op Pegasus2, met Time Machine in Mac OS X.

Gebruiksvriendelijk, stil en milieuvriendelijk
Pegasus2-systemen zijn gebruiksvriendelijk en komen geconfigureerd uit de verpakking. Je hoeft ze dus alleen maar aan te koppelen en je kunt ze gebruiken. Via de ingebouwde Promise-functie heb je toegang tot de status, managementtools en geavanceerde instellingen. Pegasus2, die milieuvriendelijk en RoHS-comform is gefabriceerd, is perfect voor zzp'ers en gebruik in MKB.

Professionele RAID-bescherming
De RAID-opslag van de Pegasus2 ondersteunt een breed scala aan RAID-niveaus en is voorzien van een automatische procedure voor foutafhandeling, dus je gegevens worden op geavanceerde en professionele wijze beschermd.

Over Thunderbolt 2
Thunderbolt is een revolutionaire I/O-technologie met ondersteuning voor hogeresolutiebeeldschermen en geavanceerde data-apparatuur via één compacte poort, en één kabel voor zowel DisplayPort en PCI Express-data. En het zit standaard op elke Mac.

PCI Express is de technologie waarmee alle geavanceerde componenten in een Mac worden gekoppeld. Het komt er dus op neer dat je standaard beschikt over de snelheid van PCI Express.

In de nieuwe Mac Pro en MacBook Pro met Retina-display is zelfs Thunderbolt 2 ingebouwd. Dat betekent dat je daar de 4K-beeldschermen op kunt aansluiten. De Thunderbolt 2 heeft een doorvoersnelheid van 20 Gbps in beide richtingen waarmee het overzetten van gegevens van en naar randapparatuur supersnel gaat. Daarnaast beschik je over meer dan genoeg bandbreedte om snelle apparaten door te lussen, zonder dat hieraan een hub of switch te pas komt.

Thunderbolt is ook twee keer zo krachtig als USB 3.0 en levert 10 watt vermogen aan randapparaten voor betere prestaties onderweg.

Specificaties

Color:
Black
Country:
United States
Manufacturer:
Apple
Storage:
32 GB
Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling