ICT & Electronica Leasing voor iedereen!

9/9

Drone leasen

DJI Inspire 1 Pro...
DJI Inspire 1 Pro drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
89,00 per maand
DJI Inspire 1 RAW...
DJI Inspire 1 RAW drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
126,00 per maand
DJI Inspire 1...
DJI Inspire 1 V2.0 drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
39,00 per maand
DJI Inspire 2 drone
DJI Inspire 2 drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
69,00 per maand
DJI Inspire 2...
DJI Inspire 2 drone incl. Zenmuse X4S
81,00 per maand
DJI Inspire 2...
DJI Inspire 2 drone incl. Zenmuse X5S
109,00 per maand
1532825
DJI Inspire 2 drone Premium Combo
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
144,00 per maand
DJI Mavic Pro drone
DJI Mavic Pro drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
24,00 per maand
DJI Mavic Pro...
DJI Mavic Pro drone Fly More combo
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
30,00 per maand
DJI Phantom 3...
DJI Phantom 3 Standard drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
11,00 per maand
DJI Phantom 4...
DJI Phantom 4 Advanced drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
29,00 per maand
DJI Phantom 4...
DJI Phantom 4 Advanced Plus drone
Snellinks . Beschrijving Aanbevolen voor Wist je dat? Hoogte punten Video...
35,00 per maand

DJI drones leasen - Met quadcopters of drones vliegen is helemaal van Nu. Videomakers en fotograven zijn altijd op zoek naar nieuwe, verfrissende standpunten, en met behulp van een quadcopter zijn die ruim voorhanden. Het bekendste merk drones is DJI. DJI ontwikkelt drones voor iedereen, of u nu een beginnende dronevlieger of vergevorderde pro bent. Speciaal voor de amateur heeft DJI de Phantom-serie ontwikkeld. Een DJI Phantom is gemakkelijk te bedienen, vliegt heel stabiel en zorgt voor prachtige beelden. Voor professionele vliegers is de DJI Inspire-serie ontwikkeld. Een DJI Inspire is de absolute top onder drones. De DJI Mavic is een kleine maar zeer krachtige quadcopter.

Videodrone leasen

Het aanschaffen van een nieuwe drone gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen. Wat dacht je dan van drone leasing? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie! Is dat ook iets voor jouw? Lees dan snel verder en kom erachter wat een drone huren of leasen voor jouw kan betekenen.

Er bestaan verschillende Engelse namen of afkortingen waaronder een dergelijk toestel bekend is:

 1. UAV (Unmanned Aerial Vehicle);
 2. RPAS (Remotely Piloted Aircraft System);
 3. Micro Air vehicle (MAV);
 4. Autonomous Aerial Robotics (AAR);
 5. Small Unmanned Aircraft System (SUAS);
 6. Microcopter;;
 7. Mini UAV;
 8. Small UAV;
 9. Rotor-UAV;
 10. RUAV;
 11. Quadcopter;
 12. Hexacopter;
 13. Octocopter;
 14. Triecopter

Is een video-drone leasen of huren interessant voor jou?

Het huren van een videodrone is voor verschillenden mensen ontzettend handig. Op ieder moment kan het wel eens uitkomen om zo'n drone te leasen in plaats van zo'n dure aankoop te doen. Daarom hebben we hier alvast een aantal relevante mogelijkheden op een rij gezet.

Video’s maken en fotograferen met een geleasede drone

Als fotograaf of videomaker heb je niet altijd veel geld over. Het maken van videos zelf zal immers al het hoognodige van jouw portemonnee vragen, zoals de aanschaf van een dure camera etc.. Daarom is een drone leasen in veel instanties gewoon ontzettend aantrekkelijk. Op die manier heb je niet gelijk die hoge kosten van de aanschaf. Daarnaast krijg je vaak een stuk garantie en service zonder veel moeite ervoor te doen. Kortom, focussen op je business en de rest zonder veel zorgen uitbesteden. Ten slotte is het aanbod groot enorm en kan je ook kiezen uit zeer aantrekkelijke merken zoals DJI.

Drone leasing voor zelfstandige ondernemers

Geld besparen is van alle tijden. Zeker wanneer je net begint wil je niet te veel kosten hebben. Een drone is echter wel nodig maar ook duur. Wat dacht je daarnaast van de nieuwste technologieën waar je graag in bijblijft. Drone leasing is dan ontzettend aantrekkelijk.

Geen hoge opstartkosten en iedere maand de mogelijkheid om op te zeggen. Dat maakt een drone huren ontzettend aantrekkelijk. Zo kan je toch goed voor de dag komen en indruk maken bij jouw eerste klanten.

Een ander voordeel van deze huur is het feit dat koste gespreid liggen. Meestal is er een maandelijks bedrag aan verbonden. Hierdoor hoef jij je straks geen zorgen te maken over de afschrijvingskosten van een drone! Dat scheelt immers weer behoorlijk wat tijd.

Voor grote bedrijven

Wanneer je veel werknemers in dienst hebt is een drone leasen ook aantrekkelijk. Je kan hierdoor iedereen op ieder moment een passende video-drone bieden. Ook hier hoeven dus niet in eenmaal grote bedragen worden uitgegeven. De huur wordt maandelijks in rekening gebracht en ook hier gelden opnieuw geen afschrijvingskosten meer. Ten slotte zijn service en garantie tevens uitbesteed en dat zal een kosten en tijdsbesparing inhouden. Wil je zo goedkoop mogelijk uitzijn? Kijk dan eens naar deze speciale aanbieder. Hier betaal je de laagste prijs tegen een goede service.

De voordelen van lease drones

Het leasen van een drones kan aanzienlijk veel voordelen inhouden. Toch is ook dit persoonsgebonden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste voordelen bij elkaar.

De nieuwste technologieën

Ook de nieuwste technologieën worden zeer snel toegepast. Hierdoor heb je al binnen de kortste keren de mogelijkheid om direct in te springen. Voor sommige branches is het immers van groot belang om hierin mee te gaan. Voor andere ligt dat weer anders. Kijk dus vooral wat voor jouw belangrijk is en maak hier gebruik van.

Grootte variatie lease drones

Wanneer je bij ons een drone wilt huren is er ook een groot aanbod. Een mooi voorbeeld is onder andere hier te vinden. Het kan dus zelfs oplopen tot duizenden verschillende mogelijkheden. Dan zit er zeker wel een tussen die bij jouw situatie en wensen past.

Gratis bezorgen en installeren van de Drones

De meeste opties tot drone leasen bieden een gratis bezorging aan. Tevens de installatie en extra uitleg worden bij de service gerekend. Mocht je er dus toch niet helemaal uitkomen? Dan is er direct hulp!

Garantieregelingen bij drone lease

De garantieregeling kan natuurlijk verschillen. Lees deze daarom altijd goed door voordat je een keuze maakt.

Gratis helpdesk

De mogelijkheid tot een gratis helpdesk is altijd welkom. Mochten er onverwacht problemen voordoen of is er iets niet helemaal duidelijk. Dan kan je hier altijd meer informatie krijgen. De meeste leasebedrijven beschikken hier reeds over zoals bij deze aanbieder.

Reparatie en onderhoud

Het onderhouden van de drone of eventuele reparaties zijn vaak op kosten van het bedrijf waar je het least. Ook hierbij moet je natuurlijk wel even opletten. Want kleine verschillen kunnen immers altijd optreden. Het verdiend echter wel de aanbeveling om voor zo'n bedrijf te kiezen! Dat scheelt weer een hoog mogelijke zorgen.

Altijd een vast bedrag per maand

Bij het huren van een drone worden de kosten netjes verdeeld. maandelijks betaal je een vast bedrag en dat is het! Plotseling grote uitgeven zijn vanaf nu verleden tijd.

Verschillende soorten looptijd

Bij sommige aanbieders kan je al vanaf 1 dag een drone huren. Ook het huren van een drone voor maar 1 week is mogelijk. Bij andere worden speciale pakketten geleverd. Kijk dus vooral naar wat jouw behoefte hierbij en maak een passende keuze.

Een drone leasen geeft weer focus

Een drone is bijna onmisbaar in onze samenleving. We gaan gemakkelijk overal naartoe voor werk maar ook met vrienden en willen daarbij graag bereikbaar blijven. Moet er toch nog iets gebeuren? Dan kan je zo de drone aanzetten en dit regelen. Toch is een drone geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden euro's mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is een drone huren ontzettend aantrekkelijk. Hierbij worden de zorgen weer helemaal uit jouw handen genomen. Zowel het leveren van de drone, als de uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je iemand nodig hebben, dan is het bedrijf altijd in de buurt. Zij zullen zich voor de 100% bezighouden met kwaliteit leveren. Daardoor kan jij je weer focussen op wat ertoe doet. Gewoon je werk doen, een studie behalen of iets geheel anders? In alle situaties is een drone handig. Kijk daarom ook naar het aanbod en wie weet heb je al snel iets moois gevonden.

 • Videodrone leasen