Keuzehulp

Merk (1)
    Meer
 

Beveiligingscamera leasen

8KKWS6-0000
Plaats je Ring Video deurbel in een gewenste hoek met de Ring RVD1 Corner Kit. In sommige gevallen creëer je een...
+
1,00 per maand
8KPCP8-B000
+
1,00 per maand
8KKCS6-0000
De Ring RVD1 Wedge Kit is speciaal geschikt voor je Ring Video deurbel. Deze extra houder voor de ring deurbel is...
+
1,00 per maand
8KK2S7-0000
Ring RVD2 Corner kit
+
1,00 per maand
8SB1S7-WEU0
+
4,00 per maand
8SH1P7-BEU0
+
4,00 per maand
8SF1P7-BEU0
Ring Floodlight Cam - Black
+
5,00 per maand
8SH1P7-WEU0
+
4,00 per maand
8KPWP8-B000
+
1,00 per maand
8SB1S7-BEU0
+
4,00 per maand
8AB1S7-0EU0
+
1,00 per maand
8SF1P7-WEU0
Ring Floodlight Cam - White
+
5,00 per maand

Online beveiligingscamera leasen

IP-camera's leasen voor bewaking en beveiliging doe je natuurlijk bij Computer.nl. Met een uitgebreid assortiment IP-cams van merken als Axis, Foscam en Panasonic zit er altijd een geschikt model voor u bij. Bekijk ons uitgebreide assortiment IP-camera's voor een compleet overzicht.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera is een beveiligingscamera die gebruik maakt van het computernetwerk op kantoor of in huis. De netwerkcamera stuurt zijn beeld via een bedraad of wifi netwerk naar een computer of server voor monitoring en opname. Sommige IP-camera's nemen ook geluid op.

Wat voor een IP-camera heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende soorten camera's. Deze verschillen niet alleen in vorm en formaat van elkaar, maar ook in beeldkwaliteit en functionaliteiten. Zo bestaan er IP-camera's met nachtzicht. Deze gebruiken infrarood-leds om de omgeving 'onzichtbaar' te verlichten. Dit type camera is zeer geschikt voor opnames in donkere ruimtes. Een ander handig type IP-bewakingscamera is de PTZ-camera. PTZ staat voor pan-tilt-zoom. Deze beveiligingscamera's hebben geen vast opnamepunt, maar kunnen draaien, kantelen en zoomen. Zo kunt u handmatig of automatisch een groter gebied bewaken. Tot slot zijn er indoor en outdoor IP-camera's. Dit laatst genoemde type is stof-, weer- en waterbestendig en daarom geschikt voor gebruik buitenshuis. De meeste IP-cams beschikken over een combinatie van deze eigenschappen, het is dus niet altijd óf-óf.

Ervaringen van anderen

Mensen lezen graag de ervaring van anderen voordat ze online een IP-camera kopen. Daarom vragen wij onze klanten om een (korte) recensie over hun aankoop te schrijven. Hierin staan zaken als gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en de algemene indruk. Deze handige beoordelingen vindt u terug op de productpagina's.

IP-camera online leasen? Computer.nl geeft advies

Bij ons lease je IP-camera's eenvoudig en snel online. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte beveiligingscamera of heb je vragen over een specifiek product? Onze specialisten adviseren je maar al te graag bij het online kopen en leasen van een IP-cam. Neem contact met ons op via de contactopties in beeld, zoals onze live chatfunctie.