Verkoper account aanvragen

Omdat leveranciers producten via onze marktplaats verkopen, moeten wij (Asook.com BV) om bepaalde informatie over hen te vragen. Bijvoorbeeld, de bedrijfsnaam en beschrijving van een leverancier worden getoond aan klanten en dienen om leveranciers van elkaar te onderscheiden; het adres wordt gebruikt voor de berekening van de verzendkosten.

We vragen echter ook om enkele persoonlijke gegevens, zoals voornaam / achternaam en e-mailadres. Die zijn nodig voor het aanmaken van een beheerdersaccount van een leverancier in ons systeem. Leveranciers werken met deze online marktplaats via dergelijke accounts.   E-mailadressen zijn nodig omdat ze beheerders van elkaar onderscheiden. Je logt in bij de winkel door het e-mailadres op te geven dat je hier opgeeft.   Namen zijn nodig omdat een enkele leverancier meerdere beheerders kan hebben - het is gemakkelijker om op die manier verantwoording af te leggen.

Wij sturen ook accountgerelateerde e-mails (zoals meldingen over orderstatus, e-mails met wachtwoordherstel en meer) naar het opgegeven e-mailadres.   Om die reden moeten we je e-mailadres opslaan, zolang als dat je onze klant blijft.   Als je besluit dat je niet langer met onze marktplaats wilt werken en je persoonlijke gegevens uit onze database wilt verwijderen   (of als je alle persoonlijke gegevens wilt ontvangen die horen bij je account die we hebben), stuur dan een e-mail naar: support@leased.computer.

Als je van mening bent dat je persoonlijke gegevens verkeerd zijn gebruikt, heb je het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. We zijn verplicht door de algemene EU-verordening gegevensbescherming om u over dit recht te informeren; we zijn niet van plan om uw gegevens te misbruiken.