Koopgids

Koopgids

Computer.nl is je vertrouwde adviseur als het gaat om de aanschaf en lease van elektronica en huishoudelijke apparaten. Onze koophandleidingen maken technologie gemakkelijker te begrijpen en helpen je het perfecte product voor je levensstijl te vinden.

Computers

Je wilt een nieuwe pc, maar welke moet je kiezen? De markt ontwikkelt zich nog altijd erg snel en zelfs de fanatiekste gebruiker kan bij aanschaf een snelle opfriscursus gebruiken over de stand van zaken wat de belangrijke onderdelen betreft.

Laptops

Op zoek naar een goede laptop? Hier noemen we de beste laptops die je kunt aanschaffen, afhankelijk van type gebruik en prijs.

Mobiele Telefoons & Telecom

Er zijn zoveel mobiele telefoons op de markt gebracht. En welke provider sluit het beste aan bij jouw wensen?

Printers & Scanners

Een printer wordt gebruikt voor het afdrukken van tekst en afbeeldingen, maar dit apparaat ontkomt niet aan de verbeterdrift in de elektronicawereld, ben je het even kwijt? Geen nood, hier vindt je alles wat je nodig hebt.

Televisie & Monitors

De televisie is niet meer weg te denken in elk kantoor of huiskamer. Maar hoe weet ik zeker dat ik het juiste model kies? En waar moet ik op letten bij de aanschaf van een nieuwe TV?

Tablets

De technologie staat zeker niet stil op het gebied van Tablets. Wil je het maximale halen uit je tablet? Of ben je opzoek welke je moet aanschaffen? Hier staan alle tips en tricks.

Gaming

Van Candy-crush tot Fortnite, Gaming is nog nooit zo divers geweest en wordt steeds populairder. Ontdek hier welke apparatuur je game-ervaring nog meer verrijken.

Software

Aan een computer heb je niks zonder software. We behandelen hier alle veelgestelde vragen.

Drones

Ben jij al een ervaren drone piloot? Of begin je pas? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je met de aanschaf van de juiste drone.