Het verschil tussen SSD kaart en SSD Drive? 0

Iedereen herkent het wel, SATA harddrives die met een snelheid van 180 MB/s grootte bestanden moeten verplaatsen, maar toen kwamen de SATA ssd’s op de markt. Deze ssd’s brachten snelheden naar een nieuw level. Een gemiddelde SATA ssd’s presteerde het om een snelheid van 500 MB/s te behalen. Heden is er een nieuwe type ssd op de markt dat deze prestaties uit het water slaat met een grote slag.

Lees verder »
ICT Leasing helpt jouw business vooruit 0

Heb je al eens eerder naar ICT Leasing gekeken en de overweging genomen? Dan is dit een goed moment om er meer over te leren. Want vooral de flexibiliteit is een van de meest belangrijke dingen bij het samenstellen van een ICT omgeving. De ontwikkelingen zullen zich steeds sneller opvolgen waardoor het van groot belang is om snel in te stappen. Is jouw bedrijf daar echter wel klaar voor? Of komt dat financieel op het moment niet uit? Blijf dan niet langer wachten want ook jij kan een waardevolle ICT investering doen.

Lees verder »
laptop aanbieding 0

Laptop aanbieding

Bent u op zoek naar de beste laptop aanbieding? Hier bent u aan het juiste adres! In dit artikel beschrijven wij een aantal goede laptop aanbiedingen voor u. Verder zoeken is niet nodig. U vind hier wellicht de laptop die goed bij u past. Zowel voor mensen met een laag te besteden budget als een groter budget. Wellicht kunt u slagen in het vinden van een geschikte laptop!

Lees verder »
Alle Computer & ICT gerelateerde lease oplossingen zoek en vind je bij Computer.nl 0

Zakelijke klanten vinden het heel erg belangrijk dat ze goed en naar tevredenheid worden behandeld. Dat begint voor de klant bij het eerste contact over de diensten en de service die geboden wordt. Vooral de zakelijke klanten vinden dat hun leveranciers moeten doen wat ze beloven en beloven wat ze doen. Leased.Computer is al jaren voor veel zakelijke klanten een vertrouwde partner met een goede service in Computer & ICT gerelateerde lease oplossingen.

Lees verder »
Goede laptop kopen 0

Goedkope laptop kopen 

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope laptop van een goede kwaliteit dan valt het al snel op dat het aanbod op internet gigantisch is. Er zijn erg veel websites te vinden op internet die laptops aanbieden en al deze laptops hebben verschillende prijzen en verschillende bijzonderheden. Om er uit te komen welke laptop nou het beste voor jou is, en welke laptop het beste past bij jouw school/werk dan is dit artikel meer dan geschikt voor jou.  Een goedkope laptop kopen  hoeft dan ook niet ingewikkeld en lastig te zijn, sterker nog het is vrij eenvoudig!

Lees verder »
Beste koop laptop 0

Wanneer u op zoek bent naar de beste koop laptop kan het zijn dat u door de vele bomen het bos niet meer ziet. Er is immers zoveel keuze wat laptops betreft... U weet bijna niet welke je moet kiezen! Er is gelukkig keuze genoeg en wat de prijs betreft kunt u best een goede deal scoren!

Lees verder »
Aanbieding laptop 0

Aanbiedingen laptop

Op zoek naar een goede laptop aanbieding? Hier bent u aan het juiste adres voor het vinden van de beste laptop aanbiedingen. Een ieder kan bij ons slagen in het vinden van een goede laptop aanbieding! Wij weten precies wat er op de markt te koop is en kunnen u helpen bij het vinden van de beste aanbiedingen laptop. Het aanbod in laptops is gigantisch groot. Het is niet gek als u door de bomen het bos niet meer ziet. Graag geven wij u wat meer informatie over de beste aanbiedingen laptop en wat er zoal te verkrijgen is in Nederland en België.

Lees verder »
Lease IT 0

Lease IT helpt jouw vooruit

Heb je al eens eerder naar lease IT gekeken en de overweging genomen? Dan is dit een goed moment om er meer over te leren. Want vooral de flexibiliteit is een van de meest belangrijke dingen bij het samenstellen van een ICT omgeving. De ontwikkelingen zullen zich steeds sneller opvolgen waardoor het van groot belang is om snel in te stappen. Is jouw bedrijf daar echter wel klaar voor? Of komt dat financieel op het moment niet uit? Blijf dan niet langer wachten want ook jij kan een waardevolle investering doen.

Lees verder »
Laptop kiezen 0

Gemakkelijk de juiste laptop kiezen

Een laptop kiezen we doe we niet iedere dag en het aanbod is enorm. Hoe vindt je dan een laptop die bij jouw wensen past? Voor velen is het een grote uitdaging. Er wordt daarom ook altijd veel tijd geïnvesteerd om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Toch blijven hier vaak nog vragen onbeantwoord. Leer daarom nu alles over hoe jij de goede laptop kiest!

Lees verder »
Laptop leasen 0

Laptop leasen

Het aanschaffen van nieuwe hardware gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen. Wat dacht je dan van lease IT? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie! Is dat ook iets voor jouw? Lees dan snel verder en kom erachter wat een laptop huren voor jouw kan betekenen.

Lees verder »
Operationale ICT lease was nog nooit zo aantrekkelijk! 0

Leasen is een vorm van huur(koop) die de laatste jaren een groot marktaandeel in Europa heeft veroverd. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om bijvoorbeeld hun wagenpark, drinkmachines en kopieerapparatuur ter lease af te nemen. In onze buurlanden als België en Duitsland is het afnemen van ICT lease producten al doorgedrongen bij zowel midden, groot als kleinbedrijf, Nederland lijkt hierop iets achteraan te hobbelen, maar de vraag naar kwalitatief goede ICT lease apparatuur begint gestaag te groeien.

Lees verder »
Lease voordelen
 100 % fiscaal efficiënt

 Next Day Delivery Beschikbaar

 Vaste maandelijkse aflossingen

 Mogelijkheid tot Equipment Upgrade

 Optie om eigenaar te worden

 Garantie en ondersteuning zolang de looptijd is

 Nieuwste technologie om Hand

 Ervaren ondersteuningsteam

omhoog
Bekijk de volledige versie van de site
Yes Webshop