Hieronder kan jij de keuze maken voor het type desktop dat je wilt leasen. Heb je vragen? Dan kan je altijd onze helpdesk bellen op 010-2233701.

KIES HIER UW TYPE LEASE LAPTOP.

KIES HIER UW TYPE LEASE DESKTOP.

iMacapple imac lease
Mac miniapple mac mini lease
Mac Proapple mac pro lease
Windows Desktopskantoor desktop lease
Virtual Reality PC'svirtual reality computer lease
All-In-One PC'sall in one pc lease

KIES HIER UW TYPE STORAGE.

AirPort Time Capsulesairport capsules lease
Schijf Modulesdisk module lease
Uitbreidingschassisexpansion lease
Fibre Channel Adaptersfibre channel adapters lease
Raid Systemsraid system lease
Service Parts Kitsservice parts lease

KIES HIER UW TYPE DEVICE.

Muziekspelersapple ipod lease
TV / Media Devicesapple tv lease
Smartwatchesapple smartwatch lease

KIES HIER UW TYPE SMARTPHONE.

Betalen

Betalen computer.nl.nl
Als je Leaset bij computer.nl betaal je een vast bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het apparaat dat je leaset. De prijzen bij de afgebeelde apparaten zijn de leaset per maand. De leaset worden jaarlijks geïndexeerd.

Betalen doe je eenvoudig via automatische incasso, periodieke overboeking of per acceptgiro. De eerste betaling doe je als we komen bezorgen. Je betaalt dan de lease tot de eerstvolgende betaaldatum. Je betaalt alleen voor de lease. Wij rekenen geen bezorg-, installatie- of administratiekosten.

Heb je op dit moment nog een bedrag openstaan? Dan kun je dit voldoen door het openstaande bedrag over te maken onder vermelding van je contractnummer.

 

Wat gebeurt er als je niet op tijd betaalt?
Dan nemen wij direct telefonisch contact met je op om na te gaan wat er aan de hand is en hoe dit is op te lossen, tevens ontvang je 10 dagen na het verstrijken van de betalingstermijn een herinnering. Hebben wij jouw betaling daarna nog niet ontvangen? Dan sturen wij een tweede herinnering (aanmaning). Mocht je dan nog niet hebben betaalt ontvang je van ons een ‘in gebreke stelling’. Dit is de laatste brief die wij je versturen. Omdat je niet tijdig hebt betaald en het incassoproces veel tijd en geld kost, komen hier extra kosten bij kijken. Dit zijn de wettelijk bepaalde incassokosten die wij bij je in rekening brengen.

Hebben wij ook na de ‘in gebreke stelling’ nog geen betaling van je ontvangen? Dan gaan wij de contracten beëindigen en komen wij de apparaten bij je ophalen. Het beëindigen van de contracten bevestigen wij door middel van een sommatie-brief. Daarna dragen wij het openstaande bedrag (inclusief een boete voor het voortijdig beëindigen van het contract) over aan een incassobureau. Je betaalt zelf de bijkomende incassokosten en de verschuldigde wettelijke rente hiervoor.

Tijdens bovenstaand traject proberen wij je ook te bellen, te bezoeken en versturen wij je e-mails met daarin een iDeal-link om de achterstand te betalen. Als je niet tijdig kunt betalen, kan je altijd contact met ons opnemen voor het afspreken van een betalingsregeling of een andere passende oplossing.

omhoog
Bekijk de volledige versie van de site
Yes Webshop