Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen

computer leasen

Kies hier je type computer lease

Desktop PC's
Alles-in-één-desktops
Workstations
Thin Clients
iMac
Mac mini
Mac Pro
Desktop Accessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:
 1. Waardering:
  100%

  Apple IMAC 21,5" (2017) MMQA2N/A 2,3GHZ


  Or
 2. Apple iMac 21,5" (2017) MNDY2N/A 3.0 GHz Retina 4K


  Or
 3. Waardering:
  100%

  APPLE IMAC 21,5" (2017) MNE02N/A 3.4 GHZ RETINA 4K


  Or
 4. Waardering:
  100%

  Apple iMac 27" (2017) MNED2N/A 3,8 GHz 5K


  Or
 5. Waardering:
  98%

  Apple Mac mini


  Or
 6. Apple Mac Pro 8-core (2x GPU)


  Or
 7. HP ProDesk 400 G4


  Or
 8. HP ProDesk 600 G2 i5 4GB 1TB


  Or
 9. Lenovo ThinkCentre M710s 10M7


  Or
 10. Lenovo ThinkCentre M800z 10ET


  Or
 11. Lenovo ThinkCentre X1 10JX


  Or
 12. Microsoft Surface Studio


  Or
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:

Wij jij een nieuwe computer Leasen?

Hieronder kan jij de keuze maken voor het type desktop dat je wilt leasen. Heb je vragen welke over de computers die jij wilt voor je lease? Dan kan je altijd onze helpdesk bellen op 010-2233701.

Computer lease

Het aanschaffen van nieuwe hardware gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen. Wat dacht je dan van desktop computers lease? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie! Is dat ook iets voor jouw? Lees dan snel verder en kom erachter wat desktops huren of leasen voor jou zo interessant maakt.

Is een desktop leasen of pc huren interessant voor jou?

Het huren van een windows computer of het leasen van een Apple Mac is voor verschillenden mensen en bedrijven ontzettend handig. Op ieder moment kan het wel eens uitkomen om zo'n computer te leasen in plaats van zo'n dure aankoop te doen. Daarom hebben we hier alvast een aantal relevante mogelijkheden op een rij gezet.

apple imac leasen leasen met een lease apple, voor ondernemende studenten

Als student heb je natuurlijk niet veel geld over. De studie zelf zal immers al het hoognodige van jouw portemonnee vragen. Daarom is een imac leasing, mac lease of apple computers leasing in veel instanties gewoon ontzettend aantrekkelijk. Op die manier heb je niet gelijk die hoge kosten van de aanschaf.

Daarnaast krijg je vaak een stuk garantie en service zonder veel moeite ervoor te doen. Kortom, focussen op studeren en de rest zonder veel zorgen uitbesteden. Ten slotte is het aanbod groot enorm en kan je ook kiezen uit zeer aantrekkelijke modellen zoals een; Apple iMac lease, mac mini leasing of een Mac Pro lease.

Computerlease voor zelfstandige ondernemers

Geld besparen is van alle tijden. Zeker wanneer je net begint wil je niet te veel kosten hebben. Een desktop of iMac is echter wel nodig maar ook duur. Wat dacht je daarnaast van de nieuwste technologieën waar je graag in bijblijft. Lease IT is dan ontzettend aantrekkelijk.

Geen hoge opstartkosten en iedere maand de mogelijkheid om op te zeggen. Dat maakt een computer leasen zowel zakelijk als particulier ontzettend aantrekkelijk. Zo kan je toch goed voor de dag komen en indruk maken bij jouw eerste klanten.

Een ander voordeel van deze huur is het feit dat koste gespreid liggen. Meestal is er een maandelijks bedrag aan verbonden. Hierdoor hoef jij je straks geen zorgen te maken over de afschrijvingskosten van een computer! Dat scheelt immers weer behoorlijk wat tijd.

Desktop lease voor grote bedrijven

Wanneer je veel werknemers in dienst hebt is een MKB lease ook aantrekkelijk. Je kan hierdoor iedereen op ieder moment een passende lease mac bieden. Mocht er iemand het bedrijf verlaten? Dan kan in sommige gevallen de gehuurde Apple iMac worden teruggebracht.

Ook hier hoeven dus niet in eenmaal grote bedragen worden uitgegeven. De huur wordt maandelijks in rekening gebracht en ook hier gelden opnieuw geen afschrijvingskosten meer. Ten slotte zijn service en garantie tevens uitbesteed en dat zal een kosten en tijdsbesparing inhouden.

De voordelen van computer leasing

Het leasen van een computer kan aanzienlijk veel voordelen inhouden. Toch is ook dit persoonsgebonden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste voordelen bij elkaar.

Verschillende soorten ict lease serviceovereenkomsten

Per aanbieder kunnen de desktop leasing serviceovereenkomsten verschillen. Kijk dus goed naar wat iemand aangeeft voordat je een keuze maakt. Een van de mogelijkheden die worden geboden is een overeenkomst voor meerdere jaren. Neem als voorbeeld een serviceovereenkomst van drie jaar waarbij je de huur pc ook na twee jaar zou kunnen opruimen.

De nieuwste technologieën

Ook de nieuwste technologieën worden zeer snel toegepast. Hierdoor heb je al binnen de kortste keren de mogelijkheid om direct in te springen. Voor sommige branches is het immers van groot belang om hierin mee te gaan. Voor andere ligt dat weer anders. Kijk dus vooral wat voor jouw belangrijk is en maak hier gebruik van.

Grootte variatie lease computers

Wanneer je bij ons je computer wilt huren of leasen is er ook een groot aanbod. Een mooi voorbeeld is onder andere hier te vinden. Het kan dus zelfs oplopen tot duizenden verschillende mogelijkheden. Dan zit er zeker wel een tussen die bij jouw situatie en wensen past.

Gratis bezorgen en installeren

De meeste opties tot pc leasebieden een gratis bezorging aan. Tevens de installatie en extra uitleg worden bij de service gerekend. Mocht je er dus toch niet helemaal uitkomen? Dan is er direct hulp!

Garantieregelingen bij it leasing?

De garantieregeling kan natuurlijk verschillen. Lees deze daarom altijd goed door voordat je een keuze maakt.

Gratis helpdesk

De mogelijkheid tot een gratis helpdesk is altijd welkom. Mochten er onverwacht problemen voordoen of is er iets niet helemaal duidelijk. Dan kan je hier altijd meer informatie krijgen. De meeste leasebedrijven beschikken hier reeds over zoals bij deze aanbieder.

Reparatie en onderhoud bij het pc leasen

Het onderhouden van de leasing computers of eventuele reparaties zijn vaak op kosten van het bedrijf waar je het computerleasing bij hebt lopen. Ook hierbij moet je natuurlijk wel even opletten. Want kleine verschillen kunnen immers altijd optreden. Het verdiend echter wel de aanbeveling om voor ons bedrijf te kiezen. Dat scheelt weer een hoog mogelijke zorgen.

Altijd een vast bedrag per maand

Bij hardware lease worden de kosten netjes verdeeld. maandelijks betaal je een vast bedrag en dat is het! Plotseling grote uitgaves zijn vanaf nu verleden tijd.

Verschillende soorten looptijd

Bij sommige aanbieders kan je al vanaf 1 dag een game pc huren. Ook het huren van een game PC voor maar 1 week is mogelijk. Bij andere worden speciale pakketten geleverd zoals PC huurkoop. Kijk dus vooral naar wat jouw behoefte hierbij en maak een passende keuze.

Een computer leasen geeft weer focus

Een computer is bijna onmisbaar in onze samenleving. We gaan gemakkelijk overal naartoe voor werk maar ook met vrienden en willen daarbij graag bereikbaar blijven. Moet er toch nog iets gebeuren? Dan kan je zo de computer aanzetten en dit regelen.

Toch is een desktop PC geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden euro's mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is een computer huren ontzettend aantrekkelijk. Hierbij worden de zorgen weer helemaal uit jouw handen genomen.

Zowel het leveren van de lease computer, als de uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je iemand nodig hebben, dan is het bedrijf altijd in de buurt. Zij zullen zich voor de 100% bezighouden met kwaliteit leveren. Daardoor kan jij je weer focussen op wat ertoe doet.

Gewoon je werk doen, een studie behalen of iets geheel anders? In alle situaties is hardware leasen handig. Kijk daarom ook naar het aanbod en wie weet heb je al snel iets moois gevonden.