Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen

all in one pc leasen

all in one pc leasen
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. Waardering:
  92%

  TERRA ALL-IN-ONE-PC 2405HA GREENLINE


  Or
 2. Lenovo ThinkCentre M800z 10ET


  Or
 3. TERRA All-In-One-PC 2211 GREENLINE


  Or
 4. TERRA ALL-IN-ONE-PC 2211wh GREENLINE


  Or
 5. TERRA ALL-IN-ONE-PC 2411 GREENLINE


  Or
 6. Lenovo ThinkCentre X1 10JX


  Or
 7. Sprout Pro by HP


  Or
 8. Microsoft Surface Studio


  Or
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Een All-in-One computer staat op een vaste plek, zoals op een bureau en bestaat visueel alleen uit een beeldscherm, toetsenbord en een losse muis. Een grote computerkast, zoals dat bij een desktop computer ontbreekt dus. Toch heeft een All-in-One computer wel alle onderdelen die normaal in een computerkast zitten. Deze zijn bij een All-in-One computer verstopt/verwerkt achter het beeldscherm Alle computeronderdelen en het beeldscherm zijn samen tot één behuizing verwerkt.

Voordelen van een All-in-One PC Leasen

Een All-in-One bespaart ruimte door het ontbreken van een (grote) computer behuizing. Tevens zijn All-in-One computers vaak mooi vormgegeven waardoor ze netjes op een bureau staan. Ook het aansluiten van een All-in-One computer is een stuk eenvoudiger dan een desktop computer met los beeldscherm. U heeft namelijk minder stroom- en verbindingskabels nodig bij een All-in-One computer. Diverse verbinden zitten namelijk al in de behuizing. Dit resulteert in minder aansluitingen en kabels. Tegenwoordig zijn er ook All-in-One computers met een aanraakgevoelig beeldscherm (touchscreen) zoals bij een tablet. Het is dan niet nodig om altijd de muis te gebruiken.

Waarom kiezen voor een All-in-One?

Voor hetzelfde bedrag van een All-in-One computer kunt u ook een goede draagbare computers kopen. Deze kunt u gelijk om meerdere plekken gebruik. Uiteraard zal het formaat van het beeldscherm wel kleiner zijn. De keuze voor een desktop computer met een (grote) behuizing is vaak voordeliger bij de keuze van gelijke prestaties. In All-in-One computer worden vaak energiezuinige processoren gebruikt die ook te vinden zijn in draagbare computers. Alles moet immers klein zijn om achter het beeldscherm kwijt te kunnen. Vergeet bij het vergelijken van een desktop en een all-in-one computer niet dat u een losse monitor aan moet schaffen bij een desktop computer. Als je van plan bent om te gaan gamen dan is een desktop computer de beste keuze. Door de computerkast is het makkelijker om onderdelen van een computer te veranderen. Bijvoorbeeld door een betere videokaart. Bij een All-in-One computer is net zo lastig als bijeen draagbare computer om zelf onderdelen te vervangen.

Bekende All-in-One merken & series

De bekendste All-in-One computer is natuurlijk de iMac van Apple. Deze All-in-One computers zijn uiteraard uitgerust met OS X, het besturingssysteem van Apple. Mocht je liever Windows op je computer hebben dan kan dat ook. Diverse andere merken maken ook All-in-One computers met Microsoft Windows erop. HP Acer MSI Je kan ook kiezen voor het besturingssysteem van Google, Chome OS. LG Chromebase Acer Chromebase