Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen


PROMISE Pegasus2 R2+ CF/SD Media Bay / 6TB with 3TB SATA leasen

€ 849,00
Snel leverbaar
SKU
HHU52ZM/A
24 Maanden
36 Maanden
48 Maanden
60 Maanden

Lease vanaf
geen

- 6 TB aan brutocapaciteit (5,7 TB geconfigureerd voor RAID 0 en geformatteerd met HFS+)
- Mediasleuf met geïnstalleerde SD-/CF-kaartlezer
- Optionele mediahouders voor verschillende bestandsstructuren, zoals een 1-TB HDD-houder of SSD-kaartlezer
- Twee Thunderbolt-poorten met doorluscapaciteit
- Thunderbolt 2-interfacetechnologie en USB 3.0
- Ondersteunt multi-stream HD-, 2K- en gecomprimeerde 4K-workflows
- Ingebouwd PROMISE-hulpprogramma voor systeembeheer en geavanceerde instellingen

De PROMISE Pegasus2 R2+ 6-TB RAID is een voordelig instapmodel in de Thunderbolt 2-opslagcollectie van PROMISE. Het systeem is voorzien van een mediasleuf en mediahouders zodat je eenvoudig foto’s en video’s in verschillende bestandsstructuren kunt overzetten.

Mediasleuf en mediahouders voor creatieve workflows
Pegasus2 R2+ is een betaalbaar Thunderbolt 2-opslagsysteem met hardwarematige RAID 0/1 op twee verwijderbare 7200-rpm harde schijven. Via de mediasleuf kun je extra mediahouders aansluiten, zodat je bestanden in verschillende bestandsstructuren kunt uitwisselen. Bij de standaardconfiguratie wordt een CF-/SD-kaartlezer geleverd. Je hoeft alleen maar je CF- en SD-kaarten in de sleuf te steken om je foto’s of video’s te downloaden met de snelheid van Thunderbolt 2 en ze te bewerken. Met een SSD-lezer kun je de SSD-schijf uit je videocamera direct aan het systeem koppelen en je videobeelden razendsnel downloaden. En met een HDD-houder van 1 TB kun je back-ups maken van belangrijke gegevens om ze te archiveren of over te zetten naar andere systemen. Elke mediahouder is uitgerust met een USB 3.0-poort en -kabel, zodat je ze ook apart kunt gebruiken. De R2+-behuizing is voorzien van een USB 3.0-poort, zodat je ook andere systemen dan Thunderbolt kunt aansluiten.

Eenvoudige, flexibele en voordelige back-upoplossing voor zzp’ers en kleine bedrijven
De Pegasus2 R2+ met RAID 0/1 biedt voldoende capaciteit om een back-up te maken van je onvervangbare digitale media en documenten. Je kunt ook een back-up maken van je hele computer of werkstation met Time Machine in OS X. En als je het systeem herconfigureert met RAID1 kun je bovendien een mirror-back-up maken van je belangrijke gegevens.

Gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en stil
Pegasus2-systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn vooraf geconfigureerd, dus na het uitpakken kun je er direct mee aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact steken. Via het ingebouwde PROMISE-hulpprogramma krijg je toegang tot de status van het apparaat, beheertools en geavanceerde instellingen. Pegasus2 R2+ is zeer milieuvriendelijk, voldoet aan de RoHS-richtlijn en heeft een compact formaat. Hij is dan ook ideaal voor zzp’ers en gebruik in het MKB.

Thunderbolt 2
Thunderbolt is een revolutionaire I/O-technologie met ondersteuning voor hogeresolutiebeeldschermen en geavanceerde data-apparatuur via één compacte poort, en één kabel voor zowel DisplayPort en PCI Express-data. En het zit standaard op elke Mac.

PCI Express is de technologie waarmee alle geavanceerde componenten in een Mac worden gekoppeld. Omdat deze technologie in Thunderbolt is ingebouwd, komt het er dus op neer dat je standaard beschikt over de snelheid van PCI Express.

In de nieuwe Mac Pro en MacBook Pro met Retina-display is Thunderbolt 2 ingebouwd. Dat betekent dat je daar tot drie 4K-beeldschermen op kunt aansluiten. Thunderbolt 2 heeft een doorvoersnelheid van 20 Gbps in beide richtingen, waardoor het overzetten van gegevens van en naar randapparatuur razendsnel gaat. Daarnaast beschik je over meer dan genoeg bandbreedte om snelle apparaten door te lussen, zonder dat hieraan een hub of switch te pas komt.

Thunderbolt is bovendien twee keer zo snel als USB 3.0 en levert 10 watt vermogen aan randapparaten, zodat je die ook onderweg kunt gebruiken.

Specificaties
Gewenste kleur Zwart
Merk Apple
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PROMISE Pegasus2 R2+ CF/SD Media Bay / 6TB with 3TB SATA leasen
Uw waardering