Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen


PROMISE VTrak x30 96TB (24x 4TB SAS) RAID Subsystem leasen

€ 36.290,00
Snel leverbaar
SKU
HC855ZM/A
24 Maanden
36 Maanden
48 Maanden
60 Maanden

Lease vanaf
geen

- Vierentwintig 7200-rpm SAS harde schijven van 4 TB (totale capaciteit: 96 TB) 
- 4 GB DDR3 ECC-cachegeheugen met interne batterijvoeding per controller 
- RAID-niveaus 0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50 en 60 
- Compatibel met Mac OS X, Mac OS X Server, Final Cut Studio en Xsan

Het PROMISE VTrak x30 Series RAID-subsysteem met vierentwintig SAS-schijfeenheden is zeer betrouwbaar en levert uitstekende prestaties en uitbreidingsmogelijkheden voor video- en servertoepassingen. Zestien 7200-rpm SAS-schijfeenheden van 4 TB in een behuizing speciaal ontworpen voor rekmontage in een 3U-behuizing, leveren een bruto opslagcapaciteit van 96 TB, die kan worden toegewezen aan een of meer RAID-sets met ondersteuning voor alle veelgebruikte RAID-niveaus, waaronder hardware RAID 0, 1, 5 en 6. Dit PROMISE VTrak 30x Series RAID-subsysteem staat garant voor uitstekende beschikbaarheid en levert dubbele actieve/actieve RAID-controllers met vier 8-Gb Fibre Channel-poorten en 4 GB cachegeheugen per controller en redundante voedingseenheden. Het PROMISE VTrak x30 Series RAID-subsysteem is een ideale opslagoplossing voor rechtstreeks aangesloten of op SAN gebaseerde server- en werkstationtoepassingen, en is compatibel met OS X, OS X Server, Final Cut Pro en Xsan.

Je opslagruimte en bedrijf groeien met elkaar mee
Het VTrak x30 Series RAID-subsysteem biedt flexibele configuratiemogelijkheden en kan met je bedrijf meegroeien. Begin met een enkele VTrak x30 Series RAID-subsysteemconfiguratie en breid het RAID-subsysteem uit met aanvullende uitbreidingseenheden al naar gelang je behoeften veranderen.

Snel en betrouwbaar dankzij 8-Gb Fibre Channel
Vier 8-GB Fibre Channel (FC) hostinterfacepoorten per controller zorgen ervoor dat het systeem kan worden aangesloten op alle gangbare Fibre Channel-opslagnetwerken, waardoor het perfect inzetbaar is als aanvulling op bestaande 2G of 4G opslagnetwerken of het opzetten van een nieuw opslagnetwerk. Met acht Fibre Channel-poorten per controller, kan de VTrak x30 Series in principe tot 6 GB/s aan data leveren.

Actieve/actieve RAID met hoge beschikbaarheid
Dit professionele systeem zonder kabels bevat volledig redundante, hot-swappable controllers, en voedingen. Alle systeemonderdelen worden voortdurend gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het systeem ook bij uitval of storing van onderdelen in bedrijf blijft. De twee actieve/actieve, failover/failback RAID-controllers bieden redundante gegevenspaden, zodat de beschikbaarheid van het systeem gegarandeerd blijft.

Eenvoudige installatie en beheer 
Het VTrak x30 Series RAID-subsysteem is voorzien van een ingebedde software-oplossing waarvoor je geen software hoeft te installeren om je opslag te beheren en configureren. Je hoeft slechts de browser te openen en het subsysteem te vinden met Bonjour, en vervolgens klik je op de VTrak x30-eenheid die je wilt beheren. Met een stapsgewijze installatie kunnen nieuwe gebruikers binnen een paar minuten opslagmogelijkheden creëren en benutten. Je subsysteemsoftware-updates beheren is nog nooit zo eenvoudig geweest als met PerfectFlash, waarmee je software kunt bijwerken zonder dat er geen downtime voor onderhoud ingepland hoeft te worden. Met de uitgebreide serie voorzieningen van VTrak x30 Series heeft de gebruiker krachtige hulpmiddelen in handen om snel meerdere eenheden in te zetten die afgestemd zijn op programma's als Xsan en Final Cut Studio

Specificaties
Aansluitingen: Fibre Channel
Hoogte: 50,7 cm
Lengte: 44,7 cm
Breedte: 17,53 cm

Specificaties
Merk Apple
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PROMISE VTrak x30 96TB (24x 4TB SAS) RAID Subsystem leasen
Uw waardering