Keuzehulp

Type Apparaat
    Meer
Merk
    Meer
Type Product
    Meer
 

Printer of scanner leasen

593-10259
+
3,00 per maand
B5L26A#B19
Productbeschrijving HP Color LaserJet Enterprise M553x - printer - kleur - laser Printertype...
+
23,00 per maand
K0Q21A#B19
HP LaserJet Enterprise M609dn
+
22,00 per maand
K0Q18A#B19
+
18,00 per maand
593-10289
Dell 3130cn&3130cdn High Cap Black Toner
+
3,00 per maand
593-10261
+
3,00 per maand
593-10290
+
6,00 per maand
K0Q19A#B19
HP LaserJet Enterprise M608x
+
25,00 per maand
006R03330
+
1,00 per maand
C8775EE#UUS
+
1,00 per maand
593-10292
Dell 3130cn/cdn High Cap Magenta Toner
+
6,00 per maand
006R03353
+
1,00 per maand

Printer leasen

Een printer leasen bij ons betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en service, denk hierbij aan gecertificeerde machines, gratis reparatie bij storingen en alleen betalen voor wat u echt afdrukt. U betaalt een scherpe prijs per afdruk en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke aantal printjes. Wij bieden een assortiment van verschillende Xerox lease printers om in elke wens te kunnen voorzien. Mocht u de verkeerde keus maken dan kunt u ook nog is uw printer zonder problemen omruilen voor een andere.

Onderhoud bij een printer leasen

Wij bieden bij elke printer een onderhoudscontract. Dit houdt in dat mocht uw printer toch tegen problemen aanlopen dan zorgen wij dat er binnen 8 uur een monteur ter plaatse is. Onder het contract vallen ook drums en toners, deze kunt u gratis bij ons bestellen. U betaalt alleen nog maar voor het papier!

Printer lease

Het aanschaffen van nieuwe printer gaat gepaard met grote investeringen. Misschien ben jij er ook reeds bekend mee en wilt wat anders proberen. Wat dacht je dan van printerlease? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie! Is dat ook iets voor jouw? Lees dan snel verder en kom erachter wat een printer huren of leasen voor jou zo interessant maakt.

Is een printer leasen of printer huren interessant voor jou?

Het huren van een printer of het leasen van kopieerapparaten is voor verschillenden mensen en bedrijven ontzettend handig. Op ieder moment kan het wel eens uitkomen om zo'n printer te leasen in plaats van zo'n dure aankoop te doen. Daarom hebben we hier alvast een aantal relevante mogelijkheden op een rij gezet.

multifunctional leasen voor ondernemende studenten

Als student heb je natuurlijk niet veel geld over. De studie zelf zal immers al het hoognodige van jouw portemonnee vragen. Daarom is printer leasing in veel instanties gewoon ontzettend aantrekkelijk. Op die manier heb je niet gelijk die hoge kosten van de aanschaf.

Daarnaast krijg je vaak een stuk garantie en service zonder veel moeite ervoor te doen. Kortom, focussen op studeren en de rest zonder veel zorgen uitbesteden. Ten slotte is het aanbod groot enorm en kan je ook kiezen uit zeer aantrekkelijke merken zoals een; HP, Oki etc.

printerlease voor zelfstandige ondernemers

Geld besparen is van alle tijden. Zeker wanneer je net begint wil je niet te veel kosten hebben. Een printer is echter wel nodig maar ook duur. Wat dacht je daarnaast van de nieuwste technologieën waar je graag in bijblijft. Printer lease is dan ontzettend aantrekkelijk.

Geen hoge opstartkosten en iedere maand de mogelijkheid om op te zeggen. Dat maakt een computer leasen zowel zakelijk als particulier ontzettend aantrekkelijk. Zo kan je toch goed voor de dag komen en indruk maken bij jouw eerste klanten.

Een ander voordeel van deze huur is het feit dat koste gespreid liggen. Meestal is er een maandelijks bedrag aan verbonden. Hierdoor hoef jij je straks geen zorgen te maken over de afschrijvingskosten van een computer! Dat scheelt immers weer behoorlijk wat tijd.

Printer leasen voor grote bedrijven

Wanneer je veel werknemers in dienst hebt is een MKB lease ook aantrekkelijk. Je kan hierdoor iedereen op ieder moment een passende printer of Kopieermachine bieden. Mocht er iemand het bedrijf verlaten? Dan kan in sommige gevallen de gehuurde Kopieermachine worden teruggebracht.

Ook hier hoeven dus niet in eenmaal grote bedragen worden uitgegeven. De huur wordt maandelijks in rekening gebracht en ook hier gelden opnieuw geen afschrijvingskosten meer. Ten slotte zijn service en garantie tevens uitbesteed en dat zal een kosten en tijdsbesparing inhouden.

De voordelen van een zakelijke printer leasen

Het leasen van een zakelijke printer kan aanzienlijk veel voordelen inhouden. Toch is ook dit persoonsgebonden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste voordelen bij elkaar.

Verschillende soorten Print leasing serviceovereenkomsten

Per aanbieder kunnen de Printer lease serviceovereenkomsten verschillen. Kijk dus goed naar wat iemand aangeeft voordat je een keuze maakt. Een van de mogelijkheden die worden geboden is een overeenkomst voor meerdere jaren. Neem als voorbeeld een serviceovereenkomst van drie jaar waarbij je de lease printer ook na twee jaar zou kunnen opruimen.

De nieuwste technologieën met multifunctional printer leasen

Ook de nieuwste technologieën worden zeer snel toegepast. Hierdoor heb je al binnen de kortste keren de mogelijkheid om direct in te springen. Voor sommige branches is het immers van groot belang om hierin mee te gaan. Voor andere ligt dat weer anders. Kijk dus vooral wat voor jouw belangrijk is en maak hier gebruik van.

Grootte variatie lease printers

Wanneer je bij ons je printer wilt huren of leasen is er ook een groot aanbod. Een mooi voorbeeld is onder andere hier te vinden. Het kan dus zelfs oplopen tot duizenden verschillende mogelijkheden. Dan zit er zeker wel een tussen die bij jouw situatie en wensen past.

Gratis bezorgen en installeren

De meeste opties tot printer leasebieden een gratis bezorging aan. Tevens de installatie en extra uitleg worden bij de service gerekend. Mocht je er dus toch niet helemaal uitkomen? Dan is er direct hulp!

Garantieregelingen bij leasing?

De garantieregeling kan natuurlijk verschillen. Lees deze daarom altijd goed door voordat je een keuze maakt.

Gratis helpdesk

De mogelijkheid tot een gratis helpdesk is altijd welkom. Mochten er onverwacht problemen voordoen of is er iets niet helemaal duidelijk. Dan kan je hier altijd meer informatie krijgen. De meeste leasebedrijven beschikken hier reeds over zoals bij deze aanbieder.

Reparatie en onderhoud bij het printer leasen

Het onderhouden van de lease printers of eventuele reparaties zijn vaak op kosten van het bedrijf waar je het printerleasing bij hebt lopen. Ook hierbij moet je natuurlijk wel even opletten. Want kleine verschillen kunnen immers altijd optreden. Het verdiend echter wel de aanbeveling om voor ons bedrijf te kiezen. Dat scheelt weer een hoog mogelijke zorgen.

Kopieerapparaat leasen, altijd een vast bedrag per maand

Bij ICT lease worden de kosten netjes verdeeld. maandelijks betaal je een vast bedrag en dat is het! Plotseling grote uitgaves zijn vanaf nu verleden tijd.

Verschillende soorten looptijd

Bij sommige aanbieders kan je al vanaf 1 dag een printer huren. Ook het huren van een printer voor maar 1 week is mogelijk. Bij andere worden speciale pakketten geleverd zoals Kopieermachine leasing.vKijk dus vooral naar wat jouw behoefte hierbij en maak een passende keuze.

Een printer leasen geeft weer focus

Een Kopieermachine, fax, scanner of printer is bijna onmisbaar op elk kantoor. We gaan gemakkelijk overal naartoe voor werk maar ook met vrienden en willen daarbij graag bereikbaar blijven. Moet er toch nog iets gebeuren? Dan kan je zo de computer aanzetten en zonder problemen wat uitprinten.

Toch is een goede printer geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden tot duizenden euro's mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is een printer huren ontzettend aantrekkelijk. Hierbij worden de zorgen weer helemaal uit jouw handen genomen.

Zowel het leveren van de lease printer , als de uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je iemand nodig hebben, dan is het bedrijf altijd in de buurt. Zij zullen zich voor de 100% bezighouden met kwaliteit leveren. Daardoor kan jij je weer focussen op wat ertoe doet.

Gewoon je werk doen, een studie behalen of iets geheel anders? In alle situaties is hardware leasen handig. Kijk daarom ook naar het aanbod en wie weet heb je al snel iets moois gevonden.