Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Lees meer - Dit bericht verbergen

Smartphone leasen zonder BKR

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:
 1. HTC One A9s


  Or
 2. LG NEXUS 5X 32 GB


  Or
 3. HTC U Play


  Or
 4. Sony Xperia Z5 Dual Sim


  Or
 5. HTC One M9


  Or
 6. Huawei Ascend P9


  Or
 7. HTC 10 Evo 32GB


  Or
 8. HTC 10 32GB


  Or
 9. Huawei Ascend P10


  Or
 10. Waardering:
  94%

  Apple iPhone SE


  Or
 11. HUAWEI MATE 9


  Or
 12. HTC U Ultra


  Or
 13. LG G6


  Or
 14. Waardering:
  96%

  Apple Iphone 7


  Or
 15. Waardering:
  97%

  Apple iPhone 6s


  Or
 16. Waardering:
  99%

  Apple iPhone 6s Plus


  Or
 17. Waardering:
  96%

  Apple iPhone 7 Plus


  Or
 18. Apple iPhone 8


  Or
 19. Google Pixel XL


  Or
 20. Samsung Galaxy Note 8


  Or
 21. Waardering:
  100%

  Apple iPhone 8 Plus


  Or
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Pagina:

iPhone, HTC, LG en nog veel meer Smartphones Leasen

Een smartphone leasen, kent alleen maar winnaars

Of je nu op zoek bent naar een Apple iPhone de nieuwste HTC, een smartphone brengt toch vaak redelijk wat kosten met zich mee. De ontwikkelingen bij menig smartphone fabriekant hebben de laatste jaren ook niet stilgestaan en daarom gaan steeds meer ondernemers bij het aanschaffen van een nieuwe smartphone, mede wegens de gunstige leasevoorwaarden, over tot het Leasen van een nieuwe smartphone op basis van een telefoon lease.

Welke Smartphone moet ik leasen?

En waarom zou je een Smartphone voor je bedrijf gaan leasen?

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom je wel of niet een bepaalde Smartphone zou kunnen leasen. Een aantal belangrijke redenen om toch te overwegen om een nieuwe mobiele telefoon te leasen op basis van een telefoon leasing zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:

 1. Onze Smartphones werken gelijk na aanschaf
 2. Direct uit de doos halen en daarna is een iPhone of ander toestel gereed voor gebruik en ook is deze al gevuld met programma’s die direct gebruikt kunnen worden
 3. Bij problemen met een telefoon is er altijd iemand die je supersnel kan helpen
 4. Smartphone leasing heeft transparante en heldere (lease)prijzen
 5. Een iPhone bijvoorbeeld behoudt altijd een redelijke en verdedigbare verkoopwaarde bij verkoop of inruil
 6. Wegens de zeer gunstige leasevoorwaarden bij een smartphone via Computer.nl wordt het leasen alleen maar aantrekkelijker

Leasen van Apple iPhone, HTC of LG Telefoon

De meeste ZZP’ers zijn op zoek naar hogere inkomsten en lagere uitgaven. Toch zien zij zich vaak gesteld voor vragen over de investeringen die gedaan moeten worden en dan vooral op het gebied van de automatisering. Als investeringen dan over een langere periode kunnen worden uitgespreid, dan blijft er werkkapitaal over. Kapitaal dat in andere zaken kan worden geïnvesteerd. Investeringen die noodzakelijk zijn voor het eigen bedrijf. Bijvoorbeeld met behulp van Smartphone leasing kan er heel wat geld op een andere wijze in de onderneming worden geïnvesteerd. Met behulp van lease Apple MacBook blijf je op it gebied als ondernemer altijd up-to-date en goed verzekerd als het eens anders gaat dan je had verwacht.

Onvoorziene omstandigheden

Het is voor iedere bedrijf een prettige gedachte dat als er onvoorziene omstandigheden zijn, bijvoorbeeld het niet goed functioneren van een via lease verkregen product, er geen extra kosten zijn. Gedurende de leasetermijn is er op het geleaste product garantie. Voor reparatie kan dan het product worden teruggestuurd en gedurende de reparatietermijn is het zelfs mogelijk dat het product zonder bijkomende koten vervangen wordt.

Extra financieel voordeel door leasen van bedrijfsactiviteiten

ZZP’ers die overgaan tot leasen van smartphones hebben niet alleen het voordeel van de btw, maar ook een ander fiscaal voordeel. Zo kunnen de kosten van het leasen afgetrokken worden van de (zakelijke) inkomsten. Het is daarom raadzaam om de belastingadviseur te betrekken bij besluiten over de voorgenomen (lease) investeringen. Samen kan er dan ook gekeken worden naar de balanstechnische gevolgen van de voorgenomen investering.

Kopen of toch maar leasen

Bij het besluit om te gaan investeren is het ook belangrijk om afwegingen te maken op welke wijze de investering gefinancierd moet worden. Bij de afweging zijn en aantal aspecten van belang. Zo is het goed om rekenkundig de cijfers ook te beoordelen op financiële haalbaarheid en voordeel.