ICT & Electronica Leasing voor iedereen!

Apple IPad Pro

Apple IPad Pro
 Apple IPad Pro, afb. 1 leasen
Beweeg over de afbeelding om deze te vergroten
Op backorder
20,00 per maand
10 dagen
+

Minimale hoeveelheid voor "Apple IPad Pro" is 1.

Asook.com BV is aanbieder van een groot assortiment insamenwerking met diverse distr...

Leveringen
Betalingsopties
Voordelen van leasen

Snel en makkelijk BetalenVul een aantal vragen in, zodat wij weten wie je bent. Wij laten je direct weten of je financieringsaanvraag is goedgekeurd en je per maand kan betalen.

Extra aflossen zonder kostenJe hebt de controle over je rekening. Bij ons is het altijd mogelijk om extra af te lossen zonder extra kosten. Dit is volledig gratis, je betaalt hier over dus geen rente.

Duidelijke voorwaardenJe weet bij het afsluiten direct waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf. Elke maand los je af en aan het einde van de periode ben je klaar en wordt de lening gesloten.

De looptijd bepaalt je zelfElk maandbedrag heeft zijn eigen looptijd en rente. Bij ons betaal je je aankoop makkelijk achteraf terug over 12, 24, 36 48, 60 of 72 maanden. Je kiest zelf het maandbedrag en de looptijd dat het beste past binnen je budget.

Veilig en betrouwbaarComputer.nl is direct verbonden met de kredietcheck van Santander Consumer Finance Benelux B.V. dat onderdeel is van de Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Omschrijving

Beschrijving.


Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.

Aanbevolen voor.


Wist je dat.


Ondanks zijn enorme power, het geavanceerde display, twee camera’s, supersnel draadloos internet en een batterij die de hele dag meegaat1, is het design van iPad Pro nog altijd strak en compact. Waar je dus ook bent, je krijgt bijna alles voor elkaar. Een gloednieuw 10,5‑inch model. Wereldwijd het meest geavanceerde display.

Hoogtepunten.


  • Krachtiger dan de
  • meeste pc-laptops.

Video.


Meegeleverd.


  • iPad Pro
  • Lightning-naar-USB-kabel
  • USB-lichtnetadapter

Uitgebreide specificaties.


Waarom Apple iPad Pro leasen.


Je profiteert van de volledig vernieuwde service op de Apple iPad Pro van Computer.nl! Al onze apparatuur is inclusief ons uitgebreide garantie pakket, zo kom jij als ondernemer dus nooit voor verassingen te staan. Heb je bijvoorbeeld vragen over een programma dat op je Apple iPad Pro staat? Dan heb je toegang tot een speciale helpdesk bij Computer.nl. Je belt dan met een echte specialist, en je wordt direct geholpen!

Apple iPad Pro Financiering

Voor het leasen van een Apple iPad Pro, doen wij altijd een kredietcheck, dit doen wij om zeker te zijn dat je als klant aan de betalingsverplichting kan voldoen, ook in mindere tijden. Bedrijven die minder dan 2 jaar staan ingeschreven bij de KVK, dienen soms extra stukken in te leveren. Geen nood, mocht dit zich voor doen dan helpt je persoonlijke accountmanager je er samen doorheen.

Eigenschappen

Country:
United States
In html sitemap:
Manufacturer:
Apple
Use in crosslinking:
Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling
Wellicht ook interessant